23 apr 2018 16.00 - 19.00
Omschrijving

Wist jij dat een smartphone of device ongekende mogelijkheden biedt om je les leuker en interessanter te maken? Dus uit de broekzak met die dingen!

Als taaldocent of docent van een bètavak maak je tijdens deze Qtime eerst in een sneltreinvaart kennis met verschillende apps voor jouw vakgebied. Alles wat je leert kun je de volgende dag toepassen in je lessen. Daarna ga je zelf aan de slag met één van deze apps voor je eigen vak. Aan het eind van deze bijeenkomst heb jij je volgende interactieve les al voorbereid.

Onderdelen

Interactief met je klas met betavakken

23 apr 2018 16.00 - 19.00
Locatie
Vmbo 't Venster
Werkvormen
volgt
Punten
180
Doelgroep
OP en studenten
Deelnemers
Minimaal 8 tot maximaal 15 deelnemers.
Programma

De start van de bijeenkomst is gericht op inspireren. Bekende en minder bekende apps en tools zullen de revue passeren. Denk hierbij onder andere aan toepassingen voor (formatief) evalueren, schrijven, luisteren delen, presenteren, samenwerken, spelvormen, meten en practica. Daarna word je geactiveerd, je maakt een keuze voor een app en maakt een activiteit voor de les van morgen. Het is handig als je een eigen device meeneemt.

 

Extra informatie

**Voor een goede organisatie is aanmelden verplicht, niet alleen wordt er rekening gehouden met de catering en het trainingsmateriaal. Sommige Qtimes hebben een maximum aantal deelnemers dat mee kan doen. Wanneer we dus geen aanmelding van je ontvangen, kun je helaas ook niet meedoen! **

Georganiseerd door

Wieke van Dijk
Centraal Bureau Quadraam
Dave Kradolfer
Nico Taminiau