In vier bijeenkomsten word je ondergedompeld in de wereld van onderwijsinnovaties. Je gaat je verdiepen in één innovatie die bij je past. Je lessen van morgen zullen er anders uit gaan zien.

De bijeenkomsten zijn op donderdag 5 oktober, maandag 9 oktober, donderdag 9 november en maandag 27 november.


Als afsluiting van een jaar vol leerzame Qtimes doen wij het een week helemaal anders! Doe mee op maandag 19, dinsdag 20 en donderdag 22 juni aan een workshop uit de “Deel je passie-week!"
Tijdens de Deel-je-passie-week delen enthousiaste collega's hun passie met jou!

Tijdens de Kennisparade van het VOC staan ontmoetingen en kennisuitwisseling centraal. Dit jaar over het thema: de dag van morgen 

Wij willen in het onderwijs de dingen graag steeds beter of net even anders doen. Het is best moeilijk om daar tijd voor te vinden, want de dagelijkse dingen slokken ons vaak op. Kennisparade wil jou helpen door precies die workshop aan te bieden die jouw les of werkdag van morgen nét even beter of anders maakt. We bieden een uitgebreid programma aan voor alle medewerkers waarbij opgedane kennis direct toepasbaar is tijdens jouw eerstvolgende werkdag.
 

Afgelopen week heeft het VOC haar 5 jarig lustrum gevierd met een gezellige en informele borrel. De mensen die uitgenodigd waren hebben allemaal een bijdrage geleverd in de ontwikkeling van het VOC, het ontwikkelen van het aanbod of in de vorm van verzorgen van het Qtime etentje en organisatie rondom de Qtimes. Het was een gezellig weerzien in de prachtige ruime kantine van het Produs, één van de Quadraamscholen in Arnhem. 

Op 21 september a.s. organiseren we "Het feest der opbrengsten" Dit wordt georganiseerd om we de afgelopen jaren gezamenlijk gewerkt hebben aan de VSLS (versterking samenwerking lerarenopleidingen en scholen) en dit traject nu ten einde loopt. Tijdens dit evenement zullen we met elkaar terugblikken op vier jaar VSLS, vanuit alle initiatieven zullen producten gedeeld worden en we kijken vooruit naar de toekomst.